Eduskuntavaalit 2019

Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019. Ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3.–9.4.2019 ja ulkomailla 3.–6.4.2019.Näissä vaaleissa päätämme yhdessä Suomen suunnan.

 

SDP:n Uudenmaan ehdokkaat löydät SDP:n ehdokashakukoneesta.

 

SDP:N TULEVAISUUSLINJA rakentuu työstä ja kasvusta, ekologisesti kestävästä kehityksestä ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. On jälleen aika rakentaa Suomesta maa, joka on inhimillinen, tasa-arvoinen ja reilu. Inhimillisessä Suomessa jokainen ihminen tulee palkallaan toimeen ja kaikista pidetään huolta. Tasa-arvoisessa Suomessa jokaisella on mahdollisuus kouluttautua ja tavoitella unelmiaan iästä, elämäntilanteesta tai tulotasosta riippumatta. Reilussa Suomessa niin ihmiset kuin luonto voivat hyvin.

Meillä taitaa olla sama suunta.

VAALIOHJELMAT

 

SDP:n valtakunnallinen eduskuntavaaliohjelma 2019

Tutustu ja lataa itsellesi vaalitavoitteidemme laaja versio Tulevaisuuslinja – SDP:n vaalitavoitteita ja muutoksen suunta 2030 (pdf).
Tutustu vaalikärkiimme esitteen muodossa (pdf).

 

SDP Uusimaa eduskuntavaaliohjelma 2019

Alla on esitelty Uudenmaan SDP:n eduskuntavaaliohjelman tavoitteitta. Ohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEILLÄ TAITAA OLLA SAMA SUUNTA.

#SAMASUUNTA
#TULEVAISUUSLINJA
#SDPUUSIMAA

 

 

 

TULE MUKAAN

Jokainen pienikin kampanjateko ja yksittäinen kohtaaminen merkitsee. Juuri sinä voit olla mukana ratkaisemassa näitä vaaleja ja Suomen suuntaa seuraaville vuosille.

Tilaamalla SDP:n kampanjaviestin pysyt ajan tasalla kampanjan kulusta, pääset osallistumaan arvontoihin ja saat vinkkejä siihen, miten voit parhaiten olla mukana vaalikampanjoinnissa.

Tästä pääset tilaamaan kampanjaviestin.

Voit myös tukea ehdokkaidemme kampanjaa tekemällä lahjoituksen. Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys.

Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa: valitset vain ensin, haluatko lahjoittaa puolueen yleiseen vaalityöhön vai tuetko jotain tiettyä ehdokasta. Valitse sitten lahjoitettava summa, jonka jälkeen valitset maksutavan (verkkopankit, mobilliyhteydellä myös mobiilimaksu) ja siirryt maksamaan. Muista syöttää myös sähköpostiosoitteesi, jos haluat lahjoituksesta itsellesi kuitin.

Lahjoittamaan pääset tästä.