Timonen ja Vihonen aluekoordinaattoreiksi Uudellemaalle

Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus valitsi kokouksessaan kaksi aluekoordinaattoria.

Itä- ja Länsi-Uusimaan hyvinvointialueiden yhteiseksi aluekoordinaattoriksi tuli valituksi Tuomas Timonen

Tuomas Timonen on hallintotieteiden maisteri ja siirtyy tehtävään SDP:n Savo-Karjalan piirin toiminnanjohtajan paikalta.

-Länsi- ja Itä-Uudenmaan aluekoordinaattorin työssä pääsen jatkamaan Savo-Karjalassa alkanutta hyvinvointialueisiin liittyvää työskentelyä. Uskon että tästä osaamisestani on hyötyä Itä- ja Länsi Uudenmaan aluevaltuustoryhmille. Odotan innolla yhteistyötä paikallisten puoluetoimijoiden kanssa. Kansalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen ovat minulle tärkeitä arvoja. On hienoa päästä jatkossakin työskentelemään näiden asioiden parissa, toteaa Timonen.

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle aluekoordinaattoriksi tuli valituksi Jutta Vihonen, hänellä on kokemusta mm. Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto- SAKKI ry:n puheenjohtajan tehtävästä.

-Odotan innolla pääseväni aloittamaan työt Keski-Uudenmaan luottamustoimijoiden tukena. Erityisen innoissani olen työtehtävän uutuudesta sekä siitä, että pääsen tekemään työtä omien arvojeni mukaisessa yhteisössä, toteaa Vihonen.

-Saamme Tuomaksesta ja Jutasta erinomaisen lisän Uudellemaalle aluevaltuustoryhmien toiminnan tukemiseen, toteaa Uudenmaan Sosialidemokraatit ry:n toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson.