Haemme nyt piiritoimistolle toiminnanjohtajaa

Uudenmaan Sosialidemokraatit ry on Uudenmaan vaalipiirin alueella toimivien SDP:n kunnallisjärjestöjen ja puolueosastojen muodostama piirijärjestö. Piiri koostuu noin 80 jäsenosastosta ja se toimii 25 kunnan alueella.

Edistämme Uudellamaalla sosialidemokratian päämäärää, vapauden, tasa-arvon, solidaarisuuden ja oikeudenmukaisuuden yhteiskuntaa. Siinä jokainen toimii kykyjensä mukaan oman ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta. Ympäristöstä ja jokaisesta ihmisestä pidetään huolta.

Haemme piiritoimistoon Helsingin Hakaniemen Ympyrätaloon:

TOIMINNANJOHTAJAA,

joka voimaannuttaa ihmiset osallistumaan ja koordinoi Uudellamaalla tehtävää puoluetyötä.

Sinulla on kokemusta tai näyttöjä järjestötyöstä. Kykenet itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn, koordinoimaan vaalikampanjoita ja sinulla on viestintätaidot hallussa. Osaat innostaa ja motivoida ihmisiä.

Työsi alkaa toukokuun alussa ja se on toistaiseksi voimassa oleva. Toimit piirihallituksen alaisuudessa. Noudatamme JTL:n TES:sia. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Saat tehdä ainakin kaikkea tätä:
– Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja kampanjoiden koordinointi
– Tapahtumien ja koulutusten suunnittelu ja toteutus
– Piirin hallinnon ja talouden hoito
– Poliittiset neuvottelut

Emme vaadi täyttä riviä, mutta arvostamme:

– Soveltuva koulutus
– Esimieskokemus ja vapaaehtoistyön johtaminen
– Uusien kampanjamuotojen ja medioiden hallinta
– Uudenmaan tuntemus
– Päämäärätietoista otetta yhdistettynä sosiaalisiin taitoihin

Hakemukset 15.3.2018 kello 16.00 mennessä

Ansioluettelon oheen toivomme erillisen hakemuksen sijaan sivun kirjoitusta tai lyhyttä ääni- tai videotallennetta, jossa kerrot minkä periaatteiden pohjalle ja miten käytännössä poliittinen järjestötyö tulisi tässä hetkessä järjestää.

Hakemukset tulee toimittaa palkkatoiveineen toiminnanjohtaja Pekka Tuurille sähköpostitse (pekka.tuuri@sdp.fi) tai postitse osoitteeseen Uudenmaan sosialidemokraatit ry, Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs., 00530 Helsinki. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”toiminnanjohtaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa piirin puheenjohtaja Anne Karjalainen puhelimitse 0505390744.