SDP:ltä esitys Vantaa-Kerava -hyvinvointialueen luottamuspaikoille: Sirkka-Liisa Kähärä aluevaltuuston puheenjohtajaksi ja Anne Karjalainen aluevaltuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi

Ajankohtaista

SDP:n Uudenmaan piiri on nimennyt ehdokkaansa tuleviin luottamustehtäviin Vantaa-Kerava -hyvinvointialueella. Esityksistä päätettiin ylimääräisessä piirikokouksessa 27.2. Kaikki SDP:n esitykset luottamuspaikkoihin löytyvät tämän tiedotteen lopusta.

SDP:n ääniharavaa vantaalaista Sirkka-Liisa Kähärää esitetään aluevaltuuston puheenjohtajaksi. 

”Tähän uudistukseen sisältyy paljon uusia mahdollisuuksia, jotka on osattava hyödyntää. Meidän demarien tavoitteena on parantaa sosiaali- ja terveyspalveluita. Erityisen tärkeää on pitää entistä paremmin huolta henkilöstön hyvinvoinnista. Tähän työhön olen sitoutunut täysillä.”, Kähärä toteaa.

Aluevaltuuston 2. varapuheenjohtajaksi esitetään keravalaista Anne Karjalaista, joka keräsi vaaleissa eniten ääniä kaikista keravalaisista demariehdokkaista. 

”Aluevaltuuston alkukaudesta tulee erittäin työntäyteinen, kun uutta organisaatiota laitetaan pystyyn ennen kuin järjestämisvastuu sote- ja pelastustoimen palveluista siirtyy alueelle vuoden 2023 alusta. Meillä on erittäin asiantuntevat aluevaltuutetut ja yhteistyö Vantaan ja Keravan välillä on toiminut saumattomasti. Tällä tiellä on hyvä jatkaa”, Anne Karjalainen sanoo. 

Tulevaan aluehallitukseen esitetään seuraavia: Pirkko Lettoa (Vantaa), Riitta Särkelää (Vantaa), Nina Korventaivalta (Kerava), Jari Sainiota (Vantaa) ja Jukka Hakoa (Vantaa). 

Vantaa-Kerava -alueella tehdään vielä myöhemmin esityksiä alueelle perustettavien jaostojen luottamushenkilöistä. 

Aluevaltuusto päättää lopullisesti luottamushenkilöorganisaatiosta ja nimityksistä ensimmäisessä kokouksessaan 8.3.2022.

Kaikki luottamustehtäviin esitettävät:

Valtuuston puheenjohtaja 

Sirkka-Liisa Kähärä 

Valtuuston 2. varapuheenjohtaja 

Anne Karjalainen

Aluehallitus 

Riitta Särkelä 

Pirkko Letto 

Nina Korventaival 

Jari Sainio 

Jukka Hako 

Pelastuslaitoksen lautakunta 

Jäsen Kalle Eklund 

Jäsen Naima El Issaoui 

Lähidemokratia ja osallisuus -lautakunta 

Puheenjohtaja Kimmo Kiljunen 

Jäsen Soile Eriksson 

Jäsen Jari Laukia 

Tarkastuslautakunta 

Varapuheenjohtaja Ulla Kaukola 

Jäsen Matilda Stirkkinen 

Jäsen Ranbir Sodhi

Kansalliskielilautakunta 

Varapuheenjohtaja Kaj Andersson 

Jäsen Tony Viksten 

Aluevaalilautakunta 

Varapuheenjohtaja Ilppo Alatalo