Haemme kampanja-assistenttia

Ajankohtaista

Uudenmaan Sosialidemokraatit ry on Uudenmaan vaalipiirin alueella toimivien SDP:n kunnallisjärjestöjen ja puolueosastojen muodostama piirijärjestö. Piiri koostuu noin 80 jäsenosastosta ja se toimii 25 kunnan alueella.

Edistämme Uudellamaalla sosialidemokratian päämäärää, vapauden, tasa-arvon, solidaarisuuden ja oikeudenmukaisuuden yhteiskuntaa. Siinä jokainen toimii kykyjensä mukaan oman ja yhteisen hyvinvoinnin puolesta. Ympäristöstä ja jokaisesta ihmisestä pidetään huolta.

 

Haemme piiritoimistoon Helsingin Hakaniemen Ympyrätaloon määräaikaista

KAMPANJA-ASSISTENTTIA,

joka mahdollistaa ja toteuttaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa Uudellamaalla tehtävää vaalityötä.

Sinulla on kokemusta tai näyttöjä järjestötyöstä. Kykenet itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn paineen alla, ymmärrät vaalityön tarkoituksen ja sinulla on viestintätaidot hallussa. Osaat innostaa ja motivoida ihmisiä.

Työ on määräaikainen ajalla 14.1. – 31.5.2019. Toimit toiminnanjohtajan alaisuudessa. Noudatamme JTL:n työehtosopimusta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

 

Saat tehdä ainakin kaikkea tätä:

  • vapaaehtoisten tukeminen vaalityössä
  • tapahtumien ja koulutusten suunnittelu ja toteutus
  • viestintä organisaation sisällä ja organisaatiosta ulos

Emme vaadi täyttä riviä, mutta arvostamme:

  • kokemusta järjestötyöstä
  • kokemusta vaaleista
  • viestinnällisiä valmiuksia
  • päämäärätietoista otetta yhdistettynä sosiaalisiin taitoihin
  • ajokorttia ja auton käytön mahdollisuutta

 

Hakemukset 30.11.2018 kello 16.00 mennessä

Ansioluettelon oheen toivomme erillisen hakemuksen sijaan sivun kirjoitusta tai lyhyttä ääni- tai videotallennetta, jossa kerrot, että miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö avustamaan Uudenmaan Sosialidemokraatit suureen vaalivoittoon.

Hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan toiminnanjohtaja Lea Väänäselle, lea.vaananen (at) sdp.fi tai postitse osoitteeseen Uudenmaan Sosialidemokraatit ry, Siltasaarenkatu 18-20 C 6. krs, 00530 Helsinki. Kirjoita sähköpostin aihekenttään ”kampanja-assistentti”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Lea Väänänen 045 876 3997.