Ajankohtaista

Miapetra Kumpula-Natrishared image on Instagram

Mitä olis Rooma ilman näitä ihania sypressipuita... tapaamisesta seuraavaan 24min taksi, 34min bussi vai 65min kävellen? Valitsin vaihtoehdon 4 - 100 min mutkitellen kävellen pieniä teitä :)miapetrakumpula

SDPshared image on Instagram

SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero esittää rahoitusratkaisua kuntien homekorjauksiin. – Meillä on keinoja siihen, että lapsemme ja nuoremme saavat toimia terveellisissä ja turvallisissa päiväkodeissa ja kouluissa. Nyt vain tarvittaisiin toimia ja tekoja Sipilän hallitukselta, sanoi Paatero puoluevaltuuston kokouksessa. #puoluevaltuusto #sdp #homekoulut #hallitussosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero esittää rahoitusratkaisua kuntien homekorjauksiin. – Meillä on keinoja siihen, että lapsemme ja nuoremme saavat toimia terveellisissä ja turvallisissa päiväkodeissa ja kouluissa. Nyt vain tarvittaisiin toimia ja tekoja Sipilän hallitukselta, sanoi Paatero puoluevaltuuston kokouksessa.Sosialidemokraatit SDP

Satu Taavitsainenshared image on Instagram

Liikennekaari tuli tänään päätökseensä. Jätimme vastalauseen valiokunnan mietintöön. Suomalainen nykyinen säännelty taksijärjestelmä on edullinen, luotettava, palveleva, laadukas ja saatavissa aina ja kaikkialla. Sitä ei saa alasajaa. Haluamme sen säilyvän ja sitä kehitettävän. Aika näyttää, millaiseen sekasortoon taksipalvelut ajautuvat hallituspuolueiden huonojen arvovalintojen myötä.satutaavitsaine

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Kun kätilöiden kritiikki käänsi Sipilän pään sunnuntailisien leikkauksesta, niin voisiko sairaanhoitajien mielipide kääntää pään sotesta?

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Valtakunnansyyttäjä syytteeseen? Kansanedustajana en voi kommentoida riippumatonta tuomioistuinta. No tämä ei ole vielä tuomioistuimessa.

Vapputapahtumat Uudellamaalla

Ajankohtaista 13:02

Uudellamaalla on vappuna suuri joukko SDP:n kärkipoliitikkoja puhumassa. Eri kuntien vapputapahtumat on listattu alla. Tapahtumat ovat vappupäivänä 1.5.2014, ellei erikseen mainita. Hyvää työväenjuhlaa kaikille!

 

ESPOO

Vappujuhla Leppävaaran torilla klo 14. Puhujana ulkoministeri Erkki Tuomioja. Musiikkia, grillimakkaraa, simaa ja ilmapalloja.

HANKO

Kunniakäynti punaisten haudalla klo 10, puhujana Birgitta Gran (vas.). Juhla torilla klo 11, puhujana ulkoministeri Erkki Tuomioja.

HYVINKÄÄ

Kunniakäynti punaisten muistomerkillä Puolimatkan hautausmaalla 30.4. kello 17.00, puhe ja seppeleen lasku. Surujen puisto kello 17.40, puhe ja seppeleen lasku. Vappuaattona myös työväenlaulutilaisuus Kaupungintalolla klo 19.

Vappujuhla 1.5. klo 11.00 Kauppatorilla, puhujana Pro:n puheenjohtaja Antti Rinne. Musiikkiesityksiä.

INKOO
Kunniakäynti Västankvarnin Punaisten haudalla klo 10, juhlapuhujana Ralf Friberg. Tämän jälkeen sillilounas Työväentalolla Päivölässä klo 12.

JÄRVENPÄÄ
Vapputapahtuma Järvenpään torilla klo 11.30, puhujana kansanedustaja Antti Lindtman.

KARKKILA
Vappumarssi Karkkilan torilta klo 11, vappujuhla torilla klo 12, puhujana MEP Mitro Repo. Vappujuhla marssin jälkeen Keskuspuistossa.

KERAVA
Tervehdyskäynti punaisten haudalla Tuusulassa, lähtö vanhalta torilta klo 8.30. Lippulinna kulttuuritoimiston edestä klo 10.50. Vasemmiston yhteinen vappujuhla Aurinkomäellä klo 11, puhujana Matti Ahde.

KIRKKONUMMI
Vappujuhla torilla klo 10 – 13. Puhujana klo 10.30 MEP Mitro Repo.

LOHJA
Kunniakäynti vakaumuksensa puolesta kaatuneiden haudalla klo 11.
Vappumarssi klo 12 Kirkkokentältä, vappujuhla Lohjan torilla klo 12.30.

LOVIISA
Vappujuhla Loviisan Torilla klo 10.30. Puhujana kansanedustaja Sirpa Paatero.

MÄNTSÄLÄ
Vappujuhla Urheilupuistossa klo 13.00 – 15.00. Puhujana piirin puheenjohtaja Anne Karjalainen klo 12.30. Makkaraa, simaa ja munkkeja.

NURMIJÄRVI
Vappujuhla Klaukkalassa klo 13. Puhujana kansanedustaja Antti Lindtman.

PORNAINEN

Vappulounas klo 14.00 Laukkosken työväentalolla. Puhujana piirin puheenjohtaja Anne Karjalainen.

PORVOO

Kunniakäynti vakaumuksensa puolesta kaatuneiden haudalla klo 9. Vappumarssi lähtee klo 10.40 Kaupungintalon takaa. Vappujuhla Porvoon Kaupunginpuistossa klo 11.00, puhujana AKT:n puheenjohtaja Marko Piirainen. Kahvia, ilmapalloja, kasvomaalausta, pomppulinna ja esityksiä.

RAASEPORI
Kunniakäynnit punaisten haudoilla: Karjaa klo 10.00 puhujana Nina Wessberg, Pohja klo 10.00 puhujana Daniel Nyman (vas.), Tammisaari klo 12, puhujana Nina Wessberg. Tammisaaren tilaisuuden jälkeen vappulounas Piazzalla.

TUUSULA
Hyrylän Torpalla pihajuhla klo 12.30, puhujana eurovaaliehdokas Kimmo Kiljunen klo 13 ja kansanedustaja Merja Kuusisto.

VANTAA
Käynti vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkillä Hiekkaharjussa klo 9.00.

Hakunilassa Skormarsin torpalla klo 11, juhlapuhe piirin puheenjohtaja Anne Karjalainen.

Korson vappujuhla Korson torilla, alkaen klo 16, juhlapuhe johtaja Matti Tukiainen ja vapputervehdykset eurovaaliehdokkaat Nasima Razmyar ja Kimmo Kiljunen.

Koivukylän vappubrunssi klo 10.00  Nettikahvila Kafnettissa, puhujana kansanedustaja Antti Lindtman.

Tikkurilan vappubrunssi Tiksolla klo 11- 13 ja vappujuhla Tikkuraitilla klo 14, puhujana eurovaaliehdokas Kimmo Kiljunen.

 

VIHTI

Vappujuhla Nummelan torilla klo 11.15, puhujana puoluesihteeri Reijo Paananen.

Nummelan TY ELO ry:n vappujuhla 1.5 klo 18 osoitteessa Pisteenkaari 3 03100 Nummela, puhujana eurovaaliehdokas Nasima Razmyar.