Ajankohtaista

Miapetra Kumpula-Natrishared image on Instagram

Mitä olis Rooma ilman näitä ihania sypressipuita... tapaamisesta seuraavaan 24min taksi, 34min bussi vai 65min kävellen? Valitsin vaihtoehdon 4 - 100 min mutkitellen kävellen pieniä teitä :)miapetrakumpula

SDPshared image on Instagram

SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero esittää rahoitusratkaisua kuntien homekorjauksiin. – Meillä on keinoja siihen, että lapsemme ja nuoremme saavat toimia terveellisissä ja turvallisissa päiväkodeissa ja kouluissa. Nyt vain tarvittaisiin toimia ja tekoja Sipilän hallitukselta, sanoi Paatero puoluevaltuuston kokouksessa. #puoluevaltuusto #sdp #homekoulut #hallitussosialidemokraatit

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero esittää rahoitusratkaisua kuntien homekorjauksiin. – Meillä on keinoja siihen, että lapsemme ja nuoremme saavat toimia terveellisissä ja turvallisissa päiväkodeissa ja kouluissa. Nyt vain tarvittaisiin toimia ja tekoja Sipilän hallitukselta, sanoi Paatero puoluevaltuuston kokouksessa.Sosialidemokraatit SDP

Satu Taavitsainenshared image on Instagram

Liikennekaari tuli tänään päätökseensä. Jätimme vastalauseen valiokunnan mietintöön. Suomalainen nykyinen säännelty taksijärjestelmä on edullinen, luotettava, palveleva, laadukas ja saatavissa aina ja kaikkialla. Sitä ei saa alasajaa. Haluamme sen säilyvän ja sitä kehitettävän. Aika näyttää, millaiseen sekasortoon taksipalvelut ajautuvat hallituspuolueiden huonojen arvovalintojen myötä.satutaavitsaine

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Kun kätilöiden kritiikki käänsi Sipilän pään sunnuntailisien leikkauksesta, niin voisiko sairaanhoitajien mielipide kääntää pään sotesta?

Maria Tolppanenshared tweet on Twitter

Valtakunnansyyttäjä syytteeseen? Kansanedustajana en voi kommentoida riippumatonta tuomioistuinta. No tämä ei ole vielä tuomioistuimessa.

Pekka Tuuri Uudenmaan piirin järjestötoimitsijaksi

Ajankohtaista 19:22

Hallintotieteiden maisteri Pekka Tuuri on valittu Uudenmaan Sosialidemokraattien järjestötoimitsijaksi. Tuuri on 26-vuotias järvenpääläinen SDP:n aktiivi, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt olla mukana politiikassa yli kymmenen vuotta.

Tuuri on toiminut muun muassa Järvenpään kaupunginvaltuustossa, SDP:n puoluevaltuuston jäsenenä, Sosialidemokraattisten opiskelijoiden varapuheenjohtajana sekä Järvenpään Työväenyhdistyksessä.

Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Metallityöväen työttömyyskassassa, MEP Miapetra Kumpula-Natrin kotimaan avustajana sekä ollut korkeakouluharjoittelijana Uudenmaan liitossa.

– Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni ja iloinen siitä, että pääsen tekemään työtä minulle hyvin tärkeän järjestön puolesta. Aion tehdä hartiavoimin työtä sen eteen, että SDP on kuntavaalien jälkeen Uudenmaan suurin puolue.

Tuuri aloittaa uudessa tehtävässään 1.9.2016. Piirin toiminnanjohtaja Jenny Suominen jää äitiysvapaalle 2.8.2016 alkaen.

 

Lisätietoja:

 

Jenny Suominen
toiminnanjohtaja
Uudenmaan Sosialidemorkaatit ry.
gsm 050 491 1401